Newbie
Dimnjak je Peć aomxay 304 Nehrđajućeg Čelika, Печная Cijev, 90-stupanj Cijevi, Pribor Za Kamperski peći, 2,36 inča 2 kom.

Dimnjak je Peć aomxay 304 Nehrđajućeg Čelika, Печная Cijev, 90-stupanj Cijevi, Pribor Za Kamperski peći, 2,36

Dostupnost: Na skladištu
HRK 59.64

Višestruka upotreba : Pogodan za dimnjak sporeta na drva na otvorenom, tople šatore s otvorom za печного dizalicu ili cijevi unutarnjeg bojler.Zavoj na 90 stupnjeva može se koristiti i na mjestima gdje je malo prostora ili gdje je potreban zavoj.Materijal od nehrđajućeg čelika : izdržljiv Materijal i nije lako deformiraju ručno, koljeno cijevi može se koristiti duže vrijeme.Dimnjak je od nehrđajućeg čelika ima dobru термостойкостью.Pakiranje i dimenzije : Uključuje 2 komada cijevi s koljena pod kutom od 90°, promjer 2,36 inča/6 cm, debljina 0,3 mm. Visoka točnost obrade : Pri povezivanju s drugim cijevi istog promjera priključno veza zapečaćena i nema curenja plina.Budite oprezni da dimnjak peći ne deformira zbog kompresije.Kvalitetne usluge : Mi ćemo odgovoriti na sve vaše upite u roku od 12 sati i dostaviti vam ugodno iskustvo iz kupovine.

Parametri robe

Materijal od nehrđajućeg čelika je vrlo izdržljiva, i ga nije lako rđa. Ona također može izdržati visoku temperaturu, кислотную i alkalnu koroziju, pogodan je za korištenje u teškim uvjetima. :
2,36 inča/6 cm

Bolje ti se sviđa

Molimo provjerite da li već imate otvoren титановая štednjak DANCHEL.MATERIJAL : 2,26 inča / 6 cm u promjeru.Vanjski dio izrađen je od nehrđajućeg čelika, dok je unutarnji ma

Scroll